O nás

Machinecorp.cz je předním prodejcem použitých průmyslových strojů a zařízení v České republice. Naše firma se specializuje na nabídku kvalitního a spolehlivého vybavení pro různé průmyslové odvětví, včetně obrábění, dřevozpracování, metalurgie a stavebnictví. Naším cílem je poskytnout firmám možnost získat výkonné stroje za výhodné ceny, čímž podporujeme udržitelnost a efektivitu v průmyslu.

Náš sortiment zahrnuje širokou škálu použitých strojů, které jsou před prodejem důkladně testovány a revidovány našimi odborníky, aby zajistily bezpečné a spolehlivé provozní schopnosti. Příklady strojů, které nabízíme, zahrnují CNC obráběcí centra, kovoobráběcí lisy, dřevozpracující frézy a těžké stavební vybavení jako jsou bagry a buldozery.

Pro zájemce o specifické stroje nabízíme detailní popisy a technické specifikace, včetně informací o stáří stroje, jeho předchozím používání a kompletní servisní historii. K dispozici jsou také kvalitní fotografie, které zákazníkům umožňují získat představu o stavu stroje před nákupem.

Ve společnosti Machinecorp.cz jsme hrdí na to, že pomáháme našim zákazníkům dosáhnout jejich průmyslových cílů s použitým, ale spolehlivým a cenově dostupným zařízením. Navštivte nás na machinecorp.cz a objevte, jak můžeme podpořit růst a efektivitu vašeho podnikání.